Suc6 Consulting - kredietbemiddelaar
 
Waar moet u rekening mee houden bij het kiezen van een hypotheek?

De keuze voor een hypotheek is voor iedere aanvrager verschillend, te dikwijls wordt een hypotheek beschouwd als een standaardproduct, terwijl dit zeker niet het geval is! In principe zou iedere hypotheek op maat berekend dienen te worden, omdat elke aanvrager een ander profiel en andere noden heeft. U zou dus een keuze moeten maken op basis van de door u op voorhand gestelde prioriteiten.

Een hypotheek afsluiten is niet zonder kosten. Buiten de interesten die je uiteraard betaald komen er nog enkele andere, verplichte, kosten bij... Naast de kosten van een aankoop van een woning ( notaris, KI,... ) zijn er ook kosten verbonden met het afsluiten van een woonkrediet. Deze kosten worden door alle financiŽle instellingen aangerekend maar de prijs van deze kosten zijn soms verschillend. Even de mogelijke kosten op een rij:

De rente wordt voor een bepaalde periode vastgelegd en er is keuze uit een hele waaier van renteherzieningssystemen.

Suc6 Consulting bestudeert uw zakelijke behoeften door en door. Daarom zijn wij uw partner bij uitstek voor een optimale financiŽle begeleiding van uw investeringen.

Waarom kiezen voor het Investeringskrediet?
Wilt u een nieuwe vennootschap oprichten, een zaak overnemen, vastgoed verwerven of renoveren, machines of nieuwe voertuigen kopen? Met de verschillende formules van het Investeringskrediet helpen wij dynamische bedrijfsleiders hun doelstellingen te realiseren. Uw projecten zijn gevarieerd? Onze oplossingen ook!

Back